Skip to content

Арт Галерия - Томов. Картини за колекционери.
Нямате поръчани картини.

   

Общи условия ПДФ Печат Е-мейл

Общи условия за ползване на уеб сайта www.artgallery-tomov.com

 • Уважаеми клиенти, картините които Вие поръчвате ще бъдат доставени на адрес с куриерска фирма.
 • Моля, въвеждайте правилно всички изискани данни при регистрация в сайта, за да протича по-бързо процеса при уточняване на детайлите за доставка.
 • След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите дадена картина, ние ще Ви се обадим, за да доуточним всички подробности за вашата заявка и в обратен e-mail ще получите номера на товарителницата с който можете да проследите точно къде се намира поръчаната от Вас картина.Разходите за доставка са за сметка на клиента и те не са включени в цените на картините, тоест Вие заплащате стойността на картините плюс куриерската услуга на куриера.
 • В случай, че не сте доволни от полученото произведение или имате някакви забележки, можете да се свържете с нас на следващият ден след получаването на пратката, за да доуточним детайлите за връщането на картините.
 • Потребителите на уеб сайта www.artgallery-tomov.com нямат право да разпространяват, променят (редактират), копират (освен за нетърговски, лични цели), предават, излагат, възпроизвеждат, репродуцират, публикуват, създават вторични материали, прехвърлят, продават или по какъвто и да е друг начин използват съдържание на сайта без изричното писмено разрешение на Арт Галерия - Томов.

 • Забранено е използването на Сайта и е-майл адресите на Арт Галерия - “Томов” за изпращане или предаване на каквито и да са материали с противозаконно, заплашително, невярно, подвеждащо, оскърбително, малтретиращо, опозоряващо, оклеветяващо, вулгарно, неприлично, скандално, подстрекаващо, порнографско или религиозно некоректно съдържание или каквито и да са материали, които установяват или окуражават поведение, което би било сметнато за криминално престъпление, би довело до гражданска или наказателна отговорност, или по друг начин би нарушило закона - Арт Галерия - Томов напълно ще съдейства на всеки правоналагащ орган или съд при поискване или изискване към Арт Галерия - Томов да разкрие идентичността на всеки, който изпраща или предава такава информация или материали.

 • Забранено е използването на Сайта с цел реклама или всяка друга форма на привличане на клиенти без писмено разрешение на Арт Галерия - Томов”.
 • Арт Галерия - Томов НЕ носи отговорност за цялата информация и съдържание, които клиентите добавят в http://artgallery-tomov.com, включително - снимки на картини, контактна информация. 
 • Арт Галерия - Томов има право да добавя и/или изтрива информацията, съдържание, цени и снимки, даденa статия, материал и/или произведение по своя преценка и без предварително предупреждение.

 • Цялото съдържание подлежи на периодични промени и се предоставя такова, каквото е, без никаква гаранция от какъвто и да е вид, точно изразена или подразбираща се, включваща, но не ограничена до, косвени гаранции за комерсиалност, пригодност за определена цел, за правата или тяхната ненарушимост.

 • ИЗПОЛЗВАНЕТО НА САЙТА Е ИЗЦЯЛО НА ВАШ РИСК.

 • Потребителите носят пълна отговорност за запазване на тайната на своите потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват, чрез използването им.

 • С регистрация в www.artgallery-tomov.com потребителят се съгласява да получава рекламни съобщения свързани с промоциите и новите попълниения в нашият каталог.

 • Потребителите са длъжни да въведат вярно и пълно исканите лични данни, като носят лична отговорност пред закона за всички свои действия извършени чрез услугите на сайта.

 • Потребителите имат право да поискат изтриване на наличните за тях лични данни позволяващи идентифицирането им като индивиди, но това ще включва и закриване на използваните от тях потребителско име и парола. За целта следва да докажат, че те са регистрираното лице, като изпратят цялата информация въведена при регистрацията.

 • Всички описани цени са в евро и се изчисляват по курса за текущия ден.

 

АвториПотребителски входПлатете с PayPal

Онлайн плащане с PayPal